Het Team

Pleun Vanaudenaerde
Pleun Vanaudenaerde Zaakvoerder / Sales
Florine Vanbesien
Florine Vanbesien Zaakvoerder / Facturatie

Megatool NV

Megatool: Uw Metaalbewerking Expert

Welkom bij Megatool, dé expert voor de metaalindustrie en metaalbewerkers. Wij zijn trots om u een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige producten en diensten aan te bieden, waardoor u met vertrouwen en precisie aan uw metaalprojecten kunt werken.

Chemische Producten voor Metaalbewerking

Bij Megatool begrijpen we de cruciale rol die chemische producten spelen in de metaalbewerking. Daarom leveren wij een breed scala aan hoogwaardige chemische producten, waaronder beitsproducten, neutralisatieproducten en specifieke producten voor cortenstaal. Onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd om optimale resultaten te garanderen en de duurzaamheid van uw metaalbewerkingen te waarborgen.

Schuur-, Slijp- en Polijstmiddelen van Topmerken

Kwaliteit staat bij ons voorop. Daarom bieden wij schuur-, slijp- en polijstmiddelen van gerenommeerde merken aan. Onze selectie is ontworpen om aan de hoogste normen te voldoen, zodat u altijd kunt rekenen op consistente prestaties en nauwkeurige resultaten in uw metaalbewerking.

Inoxonderdelen voor Trappen en Balustrades

Voor projecten met trappen en balustrades bieden wij hoogwaardige inoxonderdelen aan. Gaande van einddoppen, leuningdragers, bodemplaten, bochten, verbindingsstukken. Onze producten combineren duurzaamheid met esthetiek, waardoor uw constructies zowel functioneel als visueel aantrekkelijk zijn.

Poorten en Accessoires

Recentelijk hebben wij ons assortiment uitgebreid met alles wat u nodig heeft voor draaipoorten, hangpoorten, schuifpoorten op rail of zelfdragende schuifpoorten. Van rails en wielenblokken tot scharnieren en geleiders, al onze accessoires zijn vervaardigd uit hoogwaardig materiaal om duurzaamheid en betrouwbaarheid te waarborgen.

Glasbalustrades

Bij Megatool begrijpen we dat de keuze van montagemethode cruciaal is voor het ontwerp en de functionaliteit van uw glasbalustrade. Daarom bieden wij zowel topmontage als zijdelingse montage in aluminium profielen aan, zodat u de perfecte balustrade kunt kiezen die aansluit bij uw specifieke behoeften en esthetische voorkeuren. Al onze glasbalustrades zijn gecertificeerd, wat betekent dat ze voldoen aan de strengste normen voor duurzaamheid en veiligheid

Machines voor Elektrolytisch Beitsen, Polijsten en Markeren op Inox

Megatool biedt niet alleen producten, maar ook geavanceerde machines om uw metaalbewerking naar een hoger niveau te tillen. Ons assortiment omvat machines voor elektrolytisch beitsen, polijsten en markeren op inox. Deze machines zijn ontworpen om efficiëntie te maximaliseren en precisie te waarborgen in uw werkzaamheden.

Machines voor Inox Schuren

Naast ons assortiment voor elektrolytisch beitsen, bieden wij ook hoogwaardige machines voor het schuren van inox. Deze machines zijn ontworpen om nauwkeurigheid en consistentie te bieden, waardoor u uw metaaloppervlakken moeiteloos kunt voorbereiden.

Bij Megatool zijn we toegewijd aan het leveren van producten en diensten die voldoen aan de hoogste normen in de metaalindustrie. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw metaalbewerking naar nieuwe hoogten kunnen brengen. Megatool: steel finesse, made to impress!