Merken

2S
2-S is gespecialiseerd in vloeistoffen voor de metaalbewerkingsindustrie in de breedste zin van het woord. Van koelemulsies voor de verspaning tot omvormoliën voor plaatwerk. Daarnaast hebben we een breed assortiment aan reinigingsvloeistoffen om uw werkstukken na de productie te reinigen.
3M
3M biedt een volledige lijn schuurmiddelen voor alle toepassingen en materialen, waaronder snelwisselschijven, lamellenschijven, patroonrollen, fiberschijven en non-woven schijven, borstels, lamellenschijven, handpads, banden en meer om aan uw behoeften te voldoen.
bahco

Bahco is één van de belangrijkste innovatoren in de gereedschapsindustrie – gedreven door de vraag van onze klanten naar betrouwbare, nauwkeurige en veelzijdige gereedschappen, evenals door onze zorgvuldige onderzoek en ontwikkeling, diepgaande technische kennis en het gebruik van geavanceerde technologie.

Bibielle
Bibielle produceert een breed assortiment producten voor het opschuren en satineren voor de beste afwerking overal waar een perfect oppervlak nodig is. Denk hierbij aan chirurgische instrumenten, turbineonderdelen, geleidingsschoepen, metalen onderdelen voor boten,...
logo cais
Wij zijn toegewijd aan het maken van de beste cantilever en schuifpoort hardware. Sinds de oprichting is het streven naar de hoogste kwaliteit onze drijvende kracht. CAIS is nu in de benijdenswaardige positie van het aanbieden van de hoogste kwaliteit product beschikbaar voor de poort markt.
Cibo logo
Cibo biedt een breed scala aan schuurmaterialen, waaronder schuurpapier, schuurbanden, slijp- en lamellenschijven. Onze producten zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van industrieën zoals metaalbewerking, houtbewerking, automotive, lucht- en ruimtevaart.
Deutsche Metall GmbH is er trots op meer dan een halve eeuw ervaring uit de metaal- en glasverwerkende industrie te kunnen combineren. Ons productassortiment strekt zich uit van railing- en balustradesystemen tot luifels, bevestigingen voor binnenhuisinrichting en gevelconstructies.
Flexovit
Flexovit biedt een complete range van hoogwaardige kwaliteit slijp- en schuuroplossingen; Flexibele schuurmiddelen, Afbraam- en Doorslijpschijven, Bakeliet en Keramisch gebonden slijpstenen, Diamantbladen en Super Abrasives, voor alle industriële toepassingen.
Glassline
Onze hoogwaardige, gecertificeerde systeemoplossingen voor glasbeslag, glasbalustrades, frameloze luifelconstructies, wind- en privacyschermen, reclameborden en plafondhoge beglazing staan zowel nationaal als internationaal bij architecten, uitvoerders en klanten hoog aangeschreven.
Greising
Greising ontwikkelt en produceert een compleet assortiment hoogwaardige beitsapparatuur die snel, kleuridentiek en milieuvriendelijk kleuren tempert na het lassen. In dezelfde stap worden de werkstukken voorzien van een passieve laag. Ook markeringen van laserkwaliteit kunnen worden aangebracht.
IAMDESIGN
IAM Design is een toonaangevend Italiaans merk in het ontwerpen en produceren van systemen voor leuningen, trappen en luifels in roestvrij staal, koolstofstaal, aluminium en glas. Elk jaar produceren de elementen meer dan 200.000 meter leuningwerk. IAM Design is een merk van de Gonzato Group, waarvan Ind.i.a. spa het moederbedrijf is.
klingspor
Klingspor staat al bijna 130 jaar voor hoogwaardige en betrouwbare slijp- en schuurmiddelen voor professionele gebruikers. Een internationaal actief, krachtig en innovatief familiebedrijf. De belangrijkste activiteit van de onderneming is de productie van schuurmiddelen op ondergrond en doorslijp- en afbraamschijven.
Pferd
PFERD is leidend in de ontwikkeling, productie en advisering alsmede de verkoop van gereedschapsoplossingen voor de oppervlaktebewerking en het doorslijpen van materialen. In zijn meer dan 200 jaar bevestigde oude traditie, handelt PFERD al zeer lang als onafhankelijk, internationaal georganiseerd familiebedrijf.
Rinox
Premium Roestvrijstalen Leuningwerk van RINOX biedt een complete en elegante oplossing voor alle standaard leuningwerk en architecturale vereisten. Het railingsysteem en de fittingen ontworpen door RINOX zijn volledig modulair en hoeven niet gelast, geslepen of gepolijst te worden op de plaats van installatie.
Sofel
Sinds 2001 maakt Sofel producten voor het reinigen, behandelen en passiveren van silo- en bulkwagens in RVS en aluminium, verder ontwikkelen ze ook producten voor de oppervlaktebehandeling van RVS en aluminium. De beitsproducten, zowel sproei-als dompelbeits, voor RVS zijn van topkwaliteit en niet toxisch.
Triebenbacher
Sinds 1936 staat Triebenbacher als partner van de vakhandel voor deskundigheid en kwaliteit. Alles voor slotenmakers en metaalbewerkers. Roestvrij staal, beslag, poortaandrijvingen, trapleuningen, hekken, smeedijzer en nog veel meer is verkrijgbaar bij Triebenbacher.

Contact

Of je nu vragen hebt over onze diensten, of gewoon wat meer informatie wilt ontvangen, wij staan klaar om je te helpen.