Gereedschappen & accessoires

Om een deftig product te kunnen afleveren aan de eindklant is het gebruik van kwalitatieve machines onvermijdelijk.

Machines die instaan voor het opschuren en polijsten van inox, of machines die lasverkleuringen elektrisch snel en efficiënt kunnen helpen wegwerken.

De haakse slijper met een ‘lange arm’ zijn onmisbaar voor bedrijven die lasnaden moeten wegslijpen. Denk maar aan lasnaden in een binnenhoek. Met een gewone haakse slijper zijn deze quasi onmogelijk te verwijderen. Op dezelfde machine kunnen ook polijstschijven worden aangebracht om de lasverkleuring nadien weg te werken én om de lasnaden weer netjes te doen opblinken. Allemaal mogelijk met slechts 1 machine.

Een andere machine die onmisbaar is bij het polijsten van grote oppervlakken is bijvoorbeeld de “Finimaster”. Hierop zijn schuur- en polijstwielen eenvoudig te monteren om dan het RVS-oppervlak op te schuren naargelang de wens van de eindklant. Met een eenvoudige beweging kunnen grote oppervlaktes snel gepolierd worden.

De beitsmachines worden gebruikt om lasverkleuringen zeer snel en efficiënt te verwijderen. Men kan alle lasnaden op de meest moeilijk bereikbare plaatsen vlotjes bereiken met penseelborstel of koolstofborstel. Afhankelijk van de intensiteit van de weg te nemen lasverkleuringen op lasnaden kan men een machine kiezen met een kleinere of grotere wattage.

Een optie die bij deze beitsmachine kan genomen worden is de markeerfunctie. Hierbij wordt met een sticker het bedrijfslogo of afbeelding gemarkeerd in het inox stuk. De markeerfunctie werkt op bijna alle metalen zoals staal, inox, aluminium, koper, zink, messing, gechromeerde en vernikkelde oppervlaktes. 

 

Andere machines hebben wij ook in ons aanbod. Vraag ernaar en wij komen vrijblijvend een demo geven.

Blijf op de hoogte van nieuwigheden en promoties