MEGATOOL NV

Megatool nv werd meer dan 25 jaar geleden opgericht en profileerde zich van meet af aan als de toeleverancier van schuurmiddelen, slijpmiddelen en inoxonderdelen.

In de daarop volgende jaren evolueerde Megatool nv met een steeds groeiende expertise naar toeleverancier van een totaalconcept van schuur- en slijpmiddelen, machines, inoxonderdelen en polijstmaterialen naar diverse industriële sectoren.

Onze ervaring, techniciteit, hoge servicegraad, commercialiteit en nauwe samenwerking met onze fabrikanten/ toeleveranciers hebben geleid tot een zeer grote appreciatie vanwege onze trouwe klanten.

Vandaag willen wij met even groot enthousiasme onszelf steeds verder ontwikkelen om u professioneel bij te staan, ook voor niet-standaard projecten.

Wij zien de nieuwe evolutie met groot vertrouwen tegemoet en zijn ervan overtuigd dat wij onze professionele relatie samen met u verder kunnen uitbouwen.

ALGEMEEN TELEFOONNUMMER

+32 50 66 86 83

Email:

info@megatool.be

Adres:

Oostendsesteenweg 82 | 8377 Zuienkerke

Algemeen:

Megatool NV
BE 0446.678.565

Advies & demo's

Wij komen graag langs om advies en demo’s op maat te geven in uw atelier. Ook kunt u hier instructievideo’s terugvinden voor de werking van sommige van onze producten en machines.

Af en toe worden er ook demo’s gehouden in ons atelier. Wilt u op de hoogte blijven? schrijf u dan in op onze nieuwsbrief.